Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen, voorbereiden, realiseren én nabewerken van een product of halffabricaat. Het maakt voor ons niet uit of het hierbij gaat om één enkel product of grote series, Ladco staat voor u klaar.

Wat doen wij precies

Wij ontwikkelen kwalitatieve oplossingen voor onder andere constructies, producten en onderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw huidige situatie te optimaliseren, om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij denken graag met u mee en communiceren duidelijk, direct en tijdig. Zo weet u altijd wat de status is van uw project en daarmee is Ladco uw partner waarop én waarmee u kunt bouwen.

Onze machines en mogelijkheden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij Ladco nemen wij dit zeer serieus en beschikken voor het voorbewerken van plaatmateriaal, profielen, buis en kokermateriaal over gespecialiseerde machines zoals een CNC gestuurde plasma snijder en een CNC gestuurde kantbank en over de benodigde voorbewerkingsmachines zoals een zaagmachine, kolomboormachine, etc.

 

Samen gaan wij voor topkwaliteit

Wij realiseren alleen producten van topkwaliteit en zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld lassen. Voor het lassen van RVS, staal of aluminium maken wij dan ook gebruik van hoogwaardige apparatuur en beschikken wij over de juiste kennis om de verschillende lasprocessen in topkwaliteit uit te voeren. Ons laswerk wordt altijd uitgevoerd met gebruik van de kwaliteitsprocessen TIG en MIG/MAG.

Nabewerking en behandelingen

Als laatste stap verzorgen wij ook de benodigde nabehandeling. Het is uitermate belangrijk om staalconstructies te voorzien van de juiste nabehandeling, omdat u hiermee de levensduur van uw constructie verlengt en de kosten van onderhoud verlaagt. Voorbeelden van nabehandelingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere:


* Slijpen
* Borstelen
* Polijsten
* Poedercoaten
* Stralen.

 

Uw wens is onze zorg

Wij zijn persoonlijk betrokken bij het proces van begin tot eind. Hierdoor leveren wij u een eindproduct van de beste kwaliteit. Uw tevredenheid is ons hoogste doel en wij kunnen dan ook niet wachten om voor u aan de slag te gaan!