Stalen deuren

Op maat gemaakt, tot in de kleinste details

Bent u opzoek naar een prachtige stalen deur voor in uw woning, of voor buiten, dan bent u bij Ladco aan het juiste adres. Wij stoppen de grootste zorg en precisie in het maken van onze deuren. Elke deur wordt tot in detail afgewerkt en samengesteld. Elke deur die wij maken wordt exact gemaakt naar de wensen van de klant, elke indeling is mogelijk en wij denken graag met u mee om er voor te zorgen dat uw deur helemaal naar uw smaak geleverd en gemonteerd kan worden en u er jaren lang plezier van kunt hebben.

AdobeStock_160203394
slide3

Veilig en snel

Buiten stalen deuren kunnen wij natuurlijk ook stalen wanden met glas maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een douchewand, of een scheidingswand om een ruimte subtiel te verdelen.


Al onze deuren zijn voorzien van 33.1 gelaagd veiligheidsglas en zijn dus in elk huis geschikt en ook kind vriendelijk. Ook wordt iedere deur voorzien van een laag poedercoating in een ral-kleur naar wens, in zijdeglans, mat of mat met fijnstructuur.Taatsdeur

Een taatsdeur zit aan de boven- en onderkant vast met een scharnier hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien.

Stalen taatsdeur
Stalen deur met poedercoating


Scharnierdeur

Een stalen binnendeur, maar net even anders. Kies voor een enkele of dubbele stalen binnendeur.Schuifdeur

Een schuifdeur is zoals het woord al zegt een deur die naar buiten- en binnen schuift. Hierdoor bespaart u veel ruimte.AdobeStock_318604030 - Copy

Uw wens is onze zorg

Wij zijn persoonlijk betrokken bij het proces van begin tot eind. Hierdoor leveren wij u een eindproduct van de beste kwaliteit. Uw tevredenheid is ons hoogste doel en wij kunnen dan ook niet wachten om voor u aan de slag te gaan!