CNC plasmasnijden

Wij willen computer gestuurd snijden bereikbaar maken voor iedereen.

Plasmasnijden is een snijtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een plasmasnijmachine, bij het snijden wordt een elektrische vlamboog opgewekt met als gevolg dat de vlamboog (plasma) door de plaat heen smelt. Hierdoor ontstaat er aan de onderzijde van het gesneden deel een braam waardoor meestal nog een nabewerking wordt vereist. Met onze CNC plasmasnijder kunnen wij elke gewenste contour snijden. Wij denken graag met u mee om uw ontwerp of idee te realiseren.

Hoe doen wij dat?

Wij maken daarvoor in onze werkplaats gebruik van een CNC plasmasnijder met een effectief snijbereik van 3000x1500mm en t/m dikte van 25mm, niet alleen staal en aluminium maar ook cortenstaal en rvs tot een dikte van 20mm.


Bij het plasmasnijden moet wel rekening worden gehouden dat gaten een minstens een grote moeten hebben van minimaal 2 keer de plaatdikte voor het beste resultaat.

Omdat wij dit in onze eigen werkplaats produceren kunnen wij een snelle levertijd hanteren en al uw specifieke en unieke wensen realiseren. U bent ook welkom om het proces (op eigen risico) bij te wonen en een kijkje te komen nemen hoe het in zijn werk gaat. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.CNC kanten

Kanten is een veel voorkomende bewerking als het gaat om het bewerken van plaatmateriaal. Bij Ladco maken wij gebruik van een volledig CNC gestuurde kantbank van 3000mm met een perskracht van 135 ton. Bij ons is het mogelijk om niet alleen staal maar ook RVS, aluminium en cortenstaal te laten kanten, of het nu gaat over kleine of grotere series, dit is bij Ladco geen enkel probleem. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens is onze zorg

Wij zijn persoonlijk betrokken bij het proces van begin tot eind. Hierdoor leveren wij u een eindproduct van de beste kwaliteit. Uw tevredenheid is ons hoogste doel en wij kunnen dan ook niet wachten om voor u aan de slag te gaan!